Beestachtig mooi!

topbanner beestachtig mooi - dierendag

De dierenprinttrend is er één die heel wat ups en downs kent. Vorig jaar kwam hij weer langzaam opkrabbelen, en hier is hij dan in vol ornaat! Dierenprintjes zijn o-ver-al en omdat het 4 oktober dierendag is, hebben we de leukste schoenen met dierenprint voor je op een rijtje gezet! Want naast dat jouw viervoeter in het zonnetje wordt gezet deze dag, mogen je eigen voeten natuurlijk niet vergeten worden ;-)

Dames

Dierenprintheaven vind je op de damesafdeling van Schuurman Schoenen. Van sneakers tot laarzen en alles daartussenin. Panter- en reptielenprint voeren de boventoon deze herfst. Van een klein detail tot print all over. Met deze schoenen aan je voeten straal je één en al powervrouw uit! 

Hungry for more? Meer dierenprintjes kun je onder andere vinden tussen de enkellaarsjes van Marco Tozzi en Gabor. Op zoek naar stoere veterboots en sneakers? PS. Poelman en Visions  hebben precies waar jij naar zoekt!

Heren

Bij herenschoenen zie je dierenprint terug in een subtiel motief of je kunt het als reliëf voelen. De schoenen zijn door hun simplicity goed te combineren. Draag je casual kleding naar je werk? Neem dan bijvoorbeeld een kijkje tussen de hoge veterschoenen van Visions. En als je in de avond een feestje hebt, vervang je ze simpelweg voor een paar nette schoenen van Choizz. Dan ben je good to go!

Kids

Ook in onze kidscollectie zie je overal dierenprintjes. Pantervlekken zijn helemaal in dit najaar en dat zien we onder andere in de nieuwe collectie van KEQ, Falcotto en Vingino. De najaarscollectie voor jongens en meisjes is voorzien van de vetste designs die jouw boef sowieso wilt hebben.

Wist je trouwens dat de vlekken van een panter werken als camouflage? Hierdoor kunnen ze zich goed verstoppen in het wild. Houd jij dus van verstoppertje spelen en wil je hier nog beter in worden? Scoor dan nieuwe schoenen met een stoere dierenprint. Wedden dat jij dan de beste van het hele schoolplein wordt?!

Maar of je nu gecamoufleerd wilt zijn voor tijdens verstoppertje spelen of juist lekker wil opvallen: bij Schuurman Schoenen vind je gegarandeerd een paar schoenen met dierenprint waar je helemaal wild van wordt!