De vakantie staat voor de deur!

Weet jij al wat je gaat doen?

blog topbanner kids vakantie

Yes, de vakantie staat voor de deur! We hebben hier met z’n allen weer lang naar uitgekeken en nu is het eindelijk zo ver. Het genieten kan beginnen🌞

Heb jij al plannen wat je gaat doen deze vakantie? Wordt het vakantie in eigen land of ga je toch nog met het vliegtuig op pad? Misschien blijf je wel gewoon lekker in Tuinesië of Playa Balconia. Hoe dan ook: met onze vakantie tips komen jij en de kids de vakantie wel door.

Knutselen

Vervelen is verleden tijd met onze knutsel ideeën en Do It Yourself tips. Hiermee vermaakt iedereen zich. Ze zijn ook zeker geschikt om even te ontspannen na de afgelopen, toch wel onzekere, periode. Wat ga jij maken?

Ben jij meer van het oplossen van puzzels en het kleuren? Dat komt goed uit! Wij hebben voor de kinderen onder ons een te gekke kleurplaat gemaakt die jij zelf tevoorschijn moet toveren. Verbind de cijfers aan elkaar en ontdek! Je verbetert hiermee je puzzel skills, maar er wordt ook een beroep gedaan op je teken kwaliteiten. Zet ‘m op!

Voor de echte creatievelingen hebben wij een te gekke Keq-kijkdoos ontworpen. Je kan deze helemaal zelf inkleuren, uitknippen en in een schoenendoos plakken. Zo maak jij jouw eigen Keq wereld! Misschien kun je Keq de kikker wel op vakantie laten gaan 😉 Het is jouw fantasie!

Nederland, oh Nederland

Ben jij liever buiten als het mooi weer is, ga er dan samen op uit. Ons eigen kikkerlandje kent genoeg mooie plekken die nog te ontdekken zijn. Een mooie groenrijke omgeving vraagt om een heerlijke wandeling. Hiervoor zijn natuurlijk goede wandelschoenen nodig. In onze blog hebben wij alle tips voor jou op een rijtje gezet!

Ben jij meer van het strand en water en ben je van plan een dagje kust in te plannen? Zorg dan voor bijpassend schoeisel. Met een paar fijne slippers of sandalen trotseer jij het Nederlandse strand. Wist je dat de sandalen van Teva speciaal ontworpen zijn voor in en om het water? Zo kan jouw kleine boef de sandalen gewoon aanhouden wanneer die richting de zee wil lopen.

Benieuwd naar de rest van onze collectie? Kom dan langs in één van onze winkels of bekijk alle zomerse modellen in de webshop