De nieuwste technologie van Skechers

Heb jij de Arch Fit al geprobeerd?

De nieuwste technologie van Skechers

Skechers is razend populair en bij Schuurman Schoenen zijn wij ook groot fan van dit merk! In 1992 is Skechers opgericht door Robert Greenberg en zijn zoon Michael Greenberg. Skechers werd in eerste instantie geïnspireerd door de skatesport en ontwikkeld voor mensen met een actieve lifestyle. Tegenwoordig maken ze met hun design ook zeker een statement in de fashion wereld.

Waar ze in 1992 begonnen met enkel een logger boot voor heren, hebben ze anno 2020 meer dan 3.000 stijlen voor dames, heren en kinderen van alle leeftijden. Met al deze stijlen biedt Skechers’ collectie mode, kwaliteit, innovatie en comfort voor miljoenen mensen over de hele wereld.

ARCH FIT

Bij Skechers zitten ze nooit stil en dat blijkt wel weer nu de nieuwe collectie langzaamaan binnendruppelt. Na het succes van de Memory Foam binnenzool, hebben ze nu een nieuwe zool ontwikkeld: Arch Fit. De Arch Fit is samen met podologen ontwikkeld en goedgekeurd. De zool zorgt voor een hoog comfortgehalte en biedt de juiste ondersteuning aan de voeten. Het is bijna vergelijkbaar met een goede steunzool!

De Arch Fit modellen herken je aan een wat dikkere buitenzool, die de lijn visualiseert van je voetboog. Daarnaast geeft de dikke buitenzool een trendy uitstraling, dat helemaal in de collectie past anno 2020.

Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe collectie met Arch Fit? Kom dan langs in één van onze winkels of bekijk de collectie online.