De nieuwe kids collectie

Lees snel verder en kom achter alle najaarstrends voor kids!

Topbanner blog back to school

Of je nu al even bezig bent op school of je begint aankomende week, in het nieuwe schooljaar wil je toch echt de show stelen op het schoolplein. Ruil jouw fijne sandalen in voor nieuwe schoenen.

Bij Schuurman Schoenen hebben wij een hele gave nieuwe kidscollectie voor jongens en meisjes.

Stoere boots

De zomerschoenen kunnen de kast in, het wordt tijd om jouw voeten te beschermen tegen het herfstachtige weer. Hoe kan je dat beter doen dan met boots? Voor zowel jongens als voor meisjes worden ze erg populair. Voor jongens zijn dé najaarskleuren groen en bruin. Met boots in deze kleuren val jij gegarandeerd op tussen jouw vriendjes. Daarnaast zijn ze zo stevig dat jij de klim kampioen kan worden! De meisjes boots zijn voorzien van veel details. De meeste zijn opgeleukt met gespen, ritsjes, leuke veters en glitters. Prints zag je al veel en dit najaar nemen we ze gewoon mee. Wij zijn groot fan! Een rokje en jacket met stoere boots? Iedereen wil op jouw lijken! Zijn rokjes niet helemaal jouw ding? Met een jeans zit je altijd goed. 😊

Hier kan je niet omheen: sneakers en veterschoenen

Sneakers en veterschoenen zijn nog steeds favoriet bij onze mini-me’s. ook dit najaar mogen ze niet ontbreken. Deze modellen zijn er in vele kleuren, hoog en laag. Iedereen die groot fan is van Frozen moet eens bij de collectie van Geox kijken. De prinsessen Anna en Elsa staan op je te wachten! Kan jij geen keuze maken? Ga dan voor de Flip Kicks van Skechers. Door de pailletten omhoog of omlaag te flippen heb jij twee schoenen in één. Hoe handig! Op Develab schoenen kan jij samen met vriendjes de buurt onveilig maken, lekker spelen of ravotten in het bos. Het avontuur kan beginnen! Met andere woorden zijn de sneakers en veterschoenen voor jongens en meisjes: opvallend, cool en super hip! Don’t change your dream. Benieuwd geworden naar de kids collectie? Bekijk hier onze folder met te gekke modellen.

P.S. Koop de favoriete schoenen snel online of kom naar één van onze winkels! Ben je niet helemaal zeker van de maat van jouw kleine boef? Onze medewerkers staan voor je klaar. Uiteraard volgen wij de laatste Corona maatregelen op.