De grote pepernotentest

Topbanner SinterklaasHOERA! Sint en Piet zijn weer in het land! Dat betekent dat alle kinderen hun schoen mogen zetten! Maar welke schoen moet je kiezen om te zetten? Je laars of je sneaker? Je wil natuurlijk zo veel mogelijk plek voor een cadeautje of wat lekkers. Bij Schuurman Schoenen hebben we alvast voor je getest in welke schoen de meeste pepernoten en schuimpjes passen, dan kun je thuis gelijk de goede zetten!

banner Schoen Zetten met Sinterklaas

Wanneer je vanavond je schoen mag zetten van papa en mama, is het leuk om Sint en Piet te verrassen met een mooie tekening of een wortel voor Amerigo. Amerigo is namelijk gek op wortels!

Nu is het tijd om een liedje te zingen, dan weet de Sint dat jij je schoen hebt gezet. Ga daarna maar lekker slapen, Sint en Piet komen vanzelf 😉

Banner Sinterklaas pepernoten

WOW! Sinterklaas is gul geweest met zijn snoepgoed! Jullie zijn vast en zeker lief geweest dit jaar. Laten we gauw kijken in welke schoen het meest zit!

Banner Sinterklaas schoen met pepernoten

Er is een overduidelijke winnaar! Met een laars of een hoge veterschoen krijg je de meeste pepernoten! Maar maak je geen zorgen als jouw broer of zus een grotere schoen heeft dan jij, Sinterklaas zal vast alles eerlijk verdelen. Daarover heeft hij ons nog een gedicht gestuurd toen hij had gezien dat wij deze test deden.

Lieve Schuurman Schoenen,

Alle kindjes mogen weer hun schoentjes zetten, dan komen wij op bezoek,

Maar staat Schuurman Schoenen ook in het grote boek?

Sint vergeet echt niemand,

Zo zijn onze pepernoten bij jullie beland.

Voor jullie test zijn de schoentjes tot de nok toe gevuld,

Ik zag jullie trappelen van ongeduld!

Maar Sint doet dit echter niet altijd,

Zo gezond is dat namelijk niet, al die zoetigheid.

Daarnaast geven wij ieder kind evenveel,

Anders is het niet eerlijk, integendeel!

Hopelijk is jullie test geslaagd,

De schoentjes waren aan elkaar gewaagd!

Groeten,

Sint en PietWauw! Wat een mooi gedicht van Sint en Piet. Heb jij nog plek op je verlanglijstje? Zet er een paar te gekke schoenen van Schuurman Schoenen bij! Kijk samen met papa en mama welke je wil hebben op onze website of in één van onze winkels!