30% korting op héél veel schoenen

topbanner 30 procent korting blog

Vanaf donderdag 23 april 2020 shop je heel veel schoenen met 30% korting*. De gaafste modellen zijn flink afgeprijsd.

Nu de zon volop schijnt is het tijd om je winterschoenen gedag te zeggen. Bij een nieuwe lente, horen nieuwe schoenen. Bij ons shop je jouw favoriete schoenen nu extra voordelig. Heb jij geluk 😊

Of je nu veel aan de wandel bent, je kids flink aan het ravotten zijn of gewoon zomaar, er is altijd wel een excuus voor een nieuw paar. En wij geven je geen ongelijk!

Tussen de schoenen met 30% korting zit veel leuks! Van stoere sneakers, gave laarsjes tot aan trendy veterschoenen. Voor zowel dames, heren als kids. Veel van onze favorieten zitten er tussen. Naast dat de afgeprijsde modellen trendy zijn, zitten ze ook heerlijk. Dus voor wie in deze tijd de mooiste plekjes in de buurt wil ontdekken, kiest voor één van deze modellen. En daarnaast zijn ze ook perfect te combineren met jouw favoriete outfit.

Dus voor wie nog op zoek was naar een nieuw paar schoenen, hoeft niet verder te kijken. Wij hebben voor het hele gezin trendy modellen met een flinke korting.

De actie loopt tot en met 17 mei 2020, dus neem snel een kijkje online of kom naar één van onze winkels en ontvang 30% korting op héél veel schoenen. Voor welk paar ga jij?

* De actie geldt alleen op geselecteerde modellen. In de webshop is de korting al verrekend.