Poen voor je oude schoen

Topbanner PoenVoorJeOudeSchoen

Oude schoenen, nieuw geluk!

Wij zijn vereerd om te mogen melden dat wij voor een heel jaar een partnership hebben gesloten met Nationaal Fonds Kinderhulp! Schuurman Schoenen steunt Nationaal Fonds Kinderhulp aankomend jaar niet alleen door geld in te zamelen, maar ook gaan wij helpen bij de activiteiten die door Nationaal Fonds Kinderhulp worden georganiseerd voor kinderen die helaas in armoede opgroeien.

Contract kinderhulp

NATIONAAL FONDS KINDERHULP

Nationaal Fonds Kinderhulp is een organisatie die er al sinds 1959 voor zorgt dat kinderen en jongeren die in armoede opgroeien erbij kunnen horen. Zij bieden financiële ondersteuning op het gebied van ontwikkeling, ontspanning en onmisbare spullen. Hierbij kun je denken aan het financieren van zwemlessen, een fiets of het vieren van Sinterklaas. Het zijn dingen die misschien de normaalste zaak van de wereld lijken, maar dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. In Nederland zijn er ruim 300.000 kinderen die opgroeien in armoede en niet mee kunnen doen met leeftijdsgenootjes. Deze kinderen hebben grote-mensen-zorgen terwijl ze lekker buiten horen te spelen.

Misschien is het je opgevallen dat we Nationaal Fonds Kinderhulp vorig jaar gesteund hebben met de actie ‘Poen voor je oude schoen’. Jullie hebben toen massaal jullie oude schoenen ingeleverd en daarmee is €4.241,- opgehaald! Met dit geld heeft Nationaal Fonds Kinderhulp 212 kinderen cadeautjes en de magische beleving van pakjesavond geschonken. Team Schuurman Schoenen is er trots op dat we, samen met jullie, een steentje hebben bijgedragen aan de hulp die Nationaal Fonds Kinderhulp biedt.

‘POEN VOOR JE OUDE SCHOEN’ 2019

Zaterdag 12 oktober start de actie ‘Poen voor je oude schoen’ opnieuw! De actie loopt tot en met 27 oktober dus kom één dezer dagen langs in één van onze winkels lever je oude schoenen in en steun Nationaal Fonds Kinderhulp. Wij doneren namelijk per ingeleverd paar schoenen €0,25 aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Als bedankje krijg jij bij inlevering van je oude schoenen €10,- korting op een paar nieuwe schoenen. Mocht je meer kinderen willen steunen, dan is het mogelijk om een deel van je korting af te staan. Wij zorgen dat dit bedrag bij Nationaal Fonds Kinderhulp terecht komt. Samen staan we sterker!

Behalve dat de opbrengst van de actie naar Nationaal Fonds Kinderhulp gaat, komen jouw oude schoenen ten goede aan één van de goede doelen van Care4Care. Jouw oude schoenen zorgen bij iemand anders voor nieuw geluk.

Benieuwd naar hoe wij Nationaal Fonds Kinderhulp nog meer gaan steunen en wat er met jouw schoenen gebeurt nadat je ze hebt ingeleverd? Op onze sociale media houden we je op de hoogte!

VOORWAARDEN ‘POEN VOOR JE OUDE SCHOEN’

Per ingeleverd paar oude schoenen ontvang je een kortingsbon ter waarde van €10,-. De kortingsbon kan tot en met 27 oktober 2019 worden ingeleverd op een paar nieuwe schoenen, maximaal 1 kortingsbon per paar nieuwe schoenen.

Niet geldig i.c.m. andere acties en kortingsbonnen.

UPDATE!

Schuurman Schoenen heeft samen met jullie, onze klanten, een fantastisch bedrag opgehaald tijdens de actie ‘Poen voor je oude Schoen’: maar liefst €7.167,-! Met dit bedrag kan Nationaal Fonds Kinderhulp 360 kinderen onverwacht een magische pakjesavond geven ❤️

In de video hieronder vertellen Tamara en Jordy hoe het is om als gezin in armoede te leven. De feestdagen zijn een moeilijke periode en van cadeautjes is vaak geen. Tamara en Jordy vertellen hoe dankbaar ze zijn dat Nationaal Fonds Kinderhulp ervoor heeft gezorgd dat zij toch samen Pakjesavond konden vieren. Het geld dat wij met z’n allen hebben ingezameld gaat naar veel meer gezinnen zoals deze. Namens Schuurman Schoenen en Nationaal Fonds Kinderhulp: BEDANKT!