NIEUW MERK: MARUTI FOOTWEAR

DIT NIEUWE MERK IS RAZEND POPULAIR. HEB JIJ DE MODELLEN AL GEZIEN?

Topbanner Maruti

NIEUW IN DE COLLECTIE

Blijkbaar komen er niet alleen fantastische vlaaien uit het zuiden van het land, maar ook een prachtig schoenenmerk: Maruti Footwear. Dit Nederlandse merk maakt trendy damesschoenen voor elk seizoen en elke stijl. Van sneakers tot enkellaarsjes en van instappers tot sandalen. Maruti heeft het allemaal in de collectie! Sinds kort hebben wij dit merk mogen verwelkomen bij Schuurman Schoenen en het is nu al ongekend populair. Wij snappen wel waarom 😉

EIGENAARDIG EN UNIEK

De schoenen van Maruti worden met liefde en vol overgave gemaakt. Een klein team werkt aan de unieke collecties en designs. Naast de prachtige uitstraling leveren ze ook hoge kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg. Elk seizoen experimenteren ze met andere technieken op materialen om schoonheden te vervaardigen. Dit zie je terug in de collectie: elk exemplaar is uniek in zijn soort! Of het nu hun iconische ‘touch of animal’ is of een all-over dierenprint, elke schoen van Maruti heeft iets speciaals.

NU AL ONGEKEND POPULAIR

Zoals we al eerder benoemden is het merk al ongekend populair onder onze klanten (en personeel). Niet zo gek, heb je de modellen al gezien? De klassieker van dit merk is het model Ginny. Dit is eensimpele veterschoen, maar behoort tot de echte musthaves van de collectie. Ze zijn te combineren met je hele garderobe, dus een miskoop zal het nooit zijn.

Houd je meer van stoere boots? Bekijk dan zeker de modellen Tyler en Anabela. Deze veterboots geven jouw outfit een upgrade en zijn een waardevolle toevoeging aan jouw schoenengarderobe.

VERANTWOORD ONDERNEMEN

Bij Schuurman Schoenen geven wij om het milieu en de maatschappij. Een betere wereld begint immers bij jezelf. Je vindt bij ons de cultuur en sfeer van een familiebedrijf. Binnen ons bedrijf zorgen we voor elkaar, maar willen we ook zorgen voor de wereld om ons heen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons dus heel vanzelfsprekend. Deze missie delen ze bij Maruti Footwear ook. Zij gaan maatschappelijk verantwoord te werk, gezien ze van het afvalmateriaal armbandjes en andere accessoires maken. Zo wordt er niks verspild en wordt elke centimeter aan materiaal verwerkt tot een eigen, uniek ontwerp.


Benieuwd geworden naar de collectie? Bekijk deze dan snel in onze webshop.